Bedste Padel Bat 2022

Her kommer vores bud på de ti bedste padelbats i 2022. Battene er bedømt ud fra, hvor meget kontrol de giver dig, hvor meget power du kan få på dit slag, hvor meget du kan spinne bolden. Samt hvor let eller svært battet er at spille med. Vi anbefaler både bat til begyndere, letøvede og rutinerede spillere. Til hvert bat kan du også få overblik over, hvilke webshops du kan købe dem i, samt hvem af dem som har den laveste pris på battet.

For at blive en haj til at spille padeltennis er det vigtigt, at du har et godt bat, der passer til dit niveau. Her har vi samlet de bat, som vi mener, er de bedste i 2022. Der er padelbats til alle niveauer og fra flere forskellige mærker. Derfor er vi sikre på, at der vil være noget for alle blandt de bat, vi har udvalgt.

Vi har sammenlignet battene ud fra:

  • Hvor meget kontrol du kan få med bolden.
  • Hvor meget power du kan få på dit slag.
  • Hvor nemt det er få et godt spin på bolden.
  • Hvor svært det er et bruge padelbattet.

Ud for hvert bat kan du læse vores vurdering af disse centrale spørgsmål, samt klikke dig ind og læse mere om battets specifikationer. Det gør det ekstra nemt at sammenligne de forskellige bat.

I tvivl om, hvilket padelbat der er det bedste til dig?

Med så mange forskellige padelbats på markedet, kan det være svært at gennemskue, hvilket bat der er det bedste til netop dig og dit niveau.

Her kan du med fordel bruge den online padelbat-rådgiver som flere af de største danske webshops tilbyder.

Dem finder du hos henholdsvis Padelspecialist.dk og Padelshoppen.com.

Begge webshops online padelbat-rådgiver fungerer ved, at du svarer på nogle spørgsmål om dit padelspil og din erfaring med at spille padel. Og så viser online padelbat-rådgiveren dig de padelbats, som webshoppen har på lager, der passer til dit spil.

Det gør det nemt at finde frem til det bedste padelbat til dit niveau.

Babolat Counter Viper 2022

Dette bat er for den øvede spiller, som gerne vil kunne levere et kraftigt slag samtidig med, at du har stor kontrol med bolden. Det ses blandt andet i forhold til, at battet har et stort sweetspot. Samtidig er det udført i kraftige materialer, så du virkelig kan få noget fart på dine slag. Battet her en ru overflade, der også hjælper dig med at kontrollere bolden.

Babolat er begyndt at skabe deres bat mere og mere efter, at du skal kunne kontrollere bolden ordentligt, samtidig med at du skal kunne levere nogle meget kraftige slag. Det er derfor både et bat, der er godt, når du spiller i defensiven og skal sørge for at skyde boldene væk, og når du angriber, og gerne vil skyde nogle hårde bolde, som er svære for modstanderen at ramme.

Babolat Counter Viper 2022
DKK kr. 1.245,00
kr. 1.295,00
Babolat Viper Counter 2022
DKK kr. 1.249,00
kr. 2.399,00
Babolat Counter Viper 2022
5
* Priser ex levering.

NOX AT10 Genius Arena 2022

Dette bat er for dig, der enten er meget øvet eller turneringsspiller. Battet er blevet udviklet i samarbejde med WPT-spilleren Augustin Tapia, og er en efterfølger til NOX AT10 Genius Arena 2021. Dette bat har mange af de samme specifikationer i forhold til, at det er et allround bat, som både giver kontrol og et kraftfuldt slag.

I forhold til forgængeren er battet udviklet, så overfladen bedre holder sin ruhed. Det gør det nemmere at spinde bolden. Derudover er det blevet gjort nemmere at skifte den rem, som du kan have rundt om håndleddet.

Nox AT10 Luxury Genius Arena 2022 By Agustín Tapia
DKK kr. 1.425,00
kr. 2.195,00
Nox AT10 Luxury Genius Arena 2022 By Agustín Tapia
5
* Priser ex levering.

Babolat Technical Viper 2022

Det er selvfølgelig ikke kun battet i sig selv, der gør dig til verdensmester. Men det hjælper bestemt. Verdens bedste padelspiller Juan Lebrón burger dette bat, og det må da også siges at have rigtig mange gode kvaliteter for dig, der er øvet eller turneringsspiller.

Battet er opbygget af tre lag EVA skum. De to yderste er hårde, mens det inderste er blødere. Det sikrer dig både et kraftigt slag og mulighed for hurtigt at få kontrol med bolden. Derudover har battet en særlig 3D spin effekt, som gør det nemmere at spinde bolden.

Babolat Technical Viper 2022
DKK kr. 1.499,00
kr. 2.399,00
Babolat Technical Viper
5
DKK kr. 1.699,00
kr. 2.099,00
Babolat Viper Technical 2022
* Priser ex levering.

NOX ML10 Pro Cup Rough Surface Edition

Dette bat er for dig, som har en kontrolleret spillestil. Med battet får du nemlig en virkelig god kontrol med bolden. Det opnås med den kerne af HR Core Gummi, der bruges i alle Nox’s M10-modeller. Den sikrer dig en uovertruffen kontrol med bolden.

Battet henvender sig til dig, som er let øvet eller øvet, da det er skabt til at underbygge spil på et højt niveau. Udover kernen, der giver høj kontrol, er battet fremstillet i glasfiber i høj kvalitet.

Battet er betrukket med rough surface teknologi på ydersiden. Det giver en sandpapirseffekt på overfalden, som gør det nemt at spinne bolden.

Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2022
Nox ML10 Pro Cup Rough Surface 2022 – Få et professionelt padel bat fra Nox! Det store sweetspot og den opgraderede holdbarhed giver dig en god performance på banen! Den runde hovedform giver dig øget mobilitet og komfort, så du er klar til at ramme bolden med præcision. Spil som en af de professionelle med dette padel bat fra Nox!...
DKK kr. 1.399,00
Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2022
5
DKK kr. 1.399,95
kr. 1.649,95
Nox Ml10 Pro Cup Black Edition Padel Bat Unisex Padel Bat Sort Os
* Priser ex levering.

HEAD Graphene 360+ Alpha Elite

Dette bat er for dig, som ønsker masser af power i dit spil. Battet er fremstillet med HEAD’s Graphene 360 teknologi, lige som der er brugt Power skum til hovedet. Begge dele gør det nemmere at overføre kraft til battet. Dermed bliver det altså nemmere at få kraft på slagene.

Battet henvender sig til dig, der er let øvet eller øvet. Battet er derudover fremstillet med en teknologi, som gør det nemmere at ramme sweetspottet. Det kan være rart, når du er let øvet. Derudover har battet en Anti Shock Skin overflade, der beskytter det mod ridser og skrammer.

HEAD Alpha Elite Pakketilbud
Få HEAD Alpha Elite Pakketilbud nu! Vi tilbyder et ekstra nedsat pris på vores HEAD Graphene 360+ Alpha Elite padel bat - perfekt til let øvede spillere, der ønsker et bat med en normal vægt og et dråbeformet hoved. Giv dit spil et professionelt boost med HEAD Alpha Elite Pakketilbud!...
DKK kr. 899,00
kr. 1.699,00
Head Graphene 360+ Alpha Elite
5
DKK kr. 945,00
HEAD Graphene 360+ Alpha Elite
5
DKK kr. 995,00
kr. 1.795,00
Head Alpha Elite 360+
DKK kr. 1.549,00
Head Graphene 360+ Alpha Elite
* Priser ex levering.

Babolat Air Viper 2022

Dette bat henvender sig særligt til let øvede og øvede spillere.

Det giver dig en god kontrol samtidig med, at du får meget mere power på dine slag. Det skyldes blandt andet det diamantformede hoved, og at battets ramme er fremstillet i materialet 16K Carbon.

Det er ikke bare et meget slidstærkt og holdbart materiale. Det hjælper dig også med at overføre mere af din egen kraft til slaget.

På trods af at battet har en meget høj kvalitet, vejer battet ikke særlig meget. Faktisk kun lige omkring 355 gram. Det betyder, at det både er et bat for juniorer, kvinder og mænd.

Døjer du med skader i arme eller skuldre, vil det også være et godt bat at spille med. For det hjælper dig til at få kraft på slagene uden at være for tungt.

Babolat Air Viper 2022
DKK kr. 1.345,00
kr. 2.399,00
Babolat Air Viper 2022
5
DKK kr. 1.345,00
kr. 1.395,00
Babolat Viper Air 2022
DKK kr. 1.699,00
Babolat Viper Air
* Priser ex levering.

Drop Shot Essence

Dette bat er et godt allround bat med et sweetspot, der sidder højt på hovedet. Det betyder, at det er nemt at ramme bolden med det. Det kan derfor være et godt padelbat til dig, der er øvet i at spille med ketsjer, men ikke har prøvet at spille padel før. Er du let øvet padelspiller, kan det også være det rette bat.

Der er brugt det særlige Cubicarbon materiale til battet. Det er et materiale, som gør det nemt at overføre kraft fra armen til battet. Det giver dig altså nogle kraftfulde slag. Derudover har battet et 3D Face overflade mønster. Det gør det nemmere, at få kontrol med battet, samtidig med at det giver dig optimal mulighed for at spinne bolden.

Drop Shot Essence
Dråbebatten er perfekt til dem, der ønsker et ekstra godt greb og god støtte. Takket være den konkave skærm giver det et ekstra godt greb i hånden, og det har en ekstra høj kontrol- og føling. Drop Shot Essence kommer med en forstærket kardangelæder, som sikrer en højere kontrol af bolden. Den forstærkede skærm sikrer en stærkere og hårdere slag, så du får et mere præcist resulta...
DKK kr. 1.380,00
kr. 1.849,00
Drop Shot Essence
5
* Priser ex levering.

HEAD Flash Pro 2022

Dette bat er godt for dig, der er begynder. Battet giver dig høj kontrol med bolden, samtidig med at du stadig vil kunne bruge dine kræfter til at få kraft på dine slag. Derudover har battet et stort sweetspot, som gør det nemt at ramme bolden.

Grunden til, at du så nemt kan få power på dine slag, er blandt andet, at der er brugt det særlige Innegra-materiale til battet. Innegra er et let carbonmateriale, der er brugt til rammen på battet. Materialet gør det nemmere at overføre din slagkraft til battet.

Head Flash Pro 2022
DKK kr. 498,00
HEAD Flash Pro 2022
5
DKK kr. 699,00
kr. 999,00
Head Flash Pro 2022
5
DKK kr. 1.049,00
Head Flash Pro
DKK kr. 1.495,00
Head Flash Pro, Padelketchere
* Priser ex levering.

Babolat Contact 2022

Dette bat er perfekt til dig, som er begynder. Det har et stort sweetspot, som er placeret midt i battet. Det gør det nemt at ramme boldene og få dem videre – også selvom du ikke rammer boldene helt rent. Derudover giver battet dig en god kontrol med bolden, hvilket også er noget, du ønsker som nybegynder.

Battet vejer ikke så meget, hvorfor det også er et godt bat for dig, der døjer med skader i armene, og for børn. Det store sweetspot er nemlig også perfekt til børn, der er ved at lære at spille padel.

Babolat Contact 2022
Babolat Contact 2022 er det perfekte begynder padel bat. Dette lette og lækre bat har en rund hovedform, som sikrer, at tyngden er i den lave ende. Samtidig har du et stort sweetspot i midten af hovedet, så du får en god kontrol. Babolat Con leverer professionelt på alle områder....
DKK kr. 599,00
kr. 999,00
Babolat Contact 2022
5
DKK kr. 849,00
Babolat Contact Padel
* Priser ex levering.

HEAD Evo Sanyo

Dette bat er et godt bat til dig, som skal købe dit første padelbat. Det store sweetspot betyder, at selv hvis du ikke rammer bolden helt rent, vil det være muligt at sende den videre. Derudover har du en god kontrol over bolden. Det er vigtigt, når du er begynder, og lige er ved at lære spillet at kende.

Battet vejer mellem 355 og 375 gram. Det betyder, at det er et bat, som både damer og herrer kan spille med. Mange kvinder foretrækker et lettere bat, da det er rarere at spille med i længere tid ad gangen.

Head Evo Sanyo Padel
DKK kr. 479,00
kr. 799,00
Head Evo Sanyo Padel
5
DKK kr. 495,00
kr. 895,00
Head Evo Sanyo 2021, Padelketchere
DKK kr. 799,00
Head Evo Sanyo
* Priser ex levering.

Find nemt dit nye padelbat gennem Padelpriser.dk

Her hos Padelpriser.dk har vi gjort det til vores mission at hjælpe dig med at finde det helt rette padeludstyr. Derfor gennemgår vi kontinuerligt markedet for at finde frem til de bedste bat hos webshops, der har en høj rating på Trustpilot.

Når du klikker dig ind på et bat, kan du læse en kort beskrivelse af det, samt få overblik over de vigtigste parametre ved battet. Samtidig kan du se, hvad battet koster hos de webshops, vi har udvalgt.

Det betyder, at når du har fundet det bat, som passer bedst til din spillestil, kan du klikke dig direkte fra vores side til den billigste forhandler. Vi opdaterer nemlig løbende priserne, så det er nemt at se, hvilken forhandler der er billigst. Dermed kan du både spare tid og penge ved at finde dit padelbat gennem os.

Similar Posts

Skriv et svar