Viser alle 6 resultater

 • Bullpadel Ball Tube

  Bullpadel Ball Tube

  249 kr.

  Bullpadel Ball Tube er den smarte løsning til at samle padelbolde fra Bullpadel. Spar dig selv og din ryg for besværet med Bullpadel Ball Tube! Med denne professionelle boldopsamler kan du nemt samle op under træningen.

 • Tilbud Bullpadel FIP Next

  Bullpadel FIP Next 3 stk.

  Original price was: 59 kr..Current price is: 40 kr..

  Få fat i den top-klasse Bullpadel FIP Next 3 stk. padel bold, der er godkendt af International Padel Federation. Designet til professionelle spillere og egnet til alle padelbaner. Gør dig klar til at opleve den officielle FIP bold fra Bullpadel!

 • Tilbud Bullpadel FIP Next Pro

  Bullpadel FIP Next Pro 3 stk.

  Original price was: 69 kr..Current price is: 39 kr..

  Få en fantastisk padelbold fra spanske Bullpadel! Bullpadel FIP Next Pro er designet til erfarne padelspillere med høj hastighed. Denne holdbare bol er perfekt til professionelle.

 • Tilbud Bullpadel Hack 03 2022

  Bullpadel Hack 03 2022

  Original price was: 2.699 kr..Current price is: 2.199 kr..

  Bullpadel Hack 03 2022 er en topkvalitets padelbat fra Bullpadel. Med sin diamantformede konstruktion giver den maksimal kraft og power, når du smækker bolden og rammer sweet-spottet. Perfekt til professionelle spillere, der ønsker at dominere på banen.

 • Tilbud Bullpadel Premium Gold

  Bullpadel Premium Gold 3 stk.

  Original price was: 79 kr..Current price is: 69 kr..

  Bullpadel Premium Gold 3 stk. er en lækker bold i premium kvalitet, som er specialdesignet til padel og padel banen. Den har en regulær og ensartet rebound og er yderst holdbar og modstandsdygtig overfor tab af tryk. Med denne bold, vil du kunne nyde padel spillet i en professionel tone.

 • Tilbud Bullpadel Premium Pro

  Bullpadel Premium Pro 3 stk.

  Original price was: 69 kr..Current price is: 52 kr..

  Bullpadel Premium Pro 3 stk. er en af de bedste padel bolde på markedet. Den er officiel konkurrencebold for de spanske spillere, da den både kan bruges til træning og til konkurrencer. Når man først begynder at bruge den, vil man kunne mærke en markant forskel i tone og kvalitet, og det gør denne bold til et professionelt valg.